KETUA PTJ BAHARU SEDIA HADAPI CABARAN MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Pulau Pinang, 23 Disember 2015 - Ketua-ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) yang baharu dilantik menerajui pelbagai pusat pengajian dan pusat kecemerlangan menyambut baik saranan Naib Canselor untuk menjayakan Pelan Transformasi Universiti Sains Malaysia (USM) dalam menghadapi cabaran masa hadapan termasuk menjana kewangan.