BERSAMA JAYAKAN TRANSFORMASI UNIVERSITI HADAPI CABARAN MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Tahun 2015 menutup tirainya dengan pelbagai kejayaan yang telah dicapai melalui komitmen dan usaha bersungguh-sungguh semua pihak di universiti. Kita telah melaluinya dengan penuh keyakinan dan meletakkan asas yang kukuh untuk meneruskan citra kejayaan yang ada dalam melakukan transformasi untuk masa hadapan.