PENERBIT USM BAWA KARYA BERMUTU TINGGI KE PERSADA ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Disember 2015 – Penerbit Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengorak langkah dengan menjalinkan kerjasama dengan portal-portal atas talian dalam memasarkan karya hasil penulisan pensyarah dan warga USM melalui buku elektronik ke persada antarabangsa.