ANAK PENIAGA SARUNG KAKI GENGGAM ANUGERAH UEM 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 17 Disember 2015 – Kekurangan dan kesederhanaan hidup tidak menjadi penghalang kepada anak seorang peniaga sarung kaki untuk cemerlang dalam pengajian sekaligus melayakkannya dinobatkan sebagai salah seorang penerima Anugerah Kecemerlangan Kejuruteraan UEM 2015 dalam satu majlis ringkas yang berlangsung di The Odyssey, Mercu UEM, KL Sentral di sini baru-baru ini.