AARG USM BANTU MASYARAKAT TINGKAT KESEDARAN TENTANG HIV/AIDS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 Disember 2015 – Bersempena sambutan Hari AIDS Sedunia yang disambut setiap 1 Disember setiap tahun, AIDS Action & Research Group (AARG), Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK) Universiti Sains Malaysia (USM) menganjurkan Simposium ‘Dadah dan HIV/AIDS’ yang bertujuan memberi manfaat kepada semua pihak untuk memahami dengan lebih mendalam tentang isu, permasalahan, rawatan dan pencegahan berkaitan HIV/AIDS dalam kalangan masyarakat.