WARGA USM DISERU PUPUK KERJASAMA SATU KELUARGA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 Disember 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman menyeru supaya warga USM sentiasa mengeratkan hubungan dan kerjasama berpasukan atas nama USM sebagai sebuah keluarga yang besar. "Kerjasama, perpaduan dan pemupukan budaya sayangkan institusi akan mampu memberi impak yang positif untuk jangka masa panjang kepada USM," kata Omar.