PELAJAR KOMUNIKASI USM SUMBANG RM75,000 UNTUK YOKUK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 14 Disember 2015 – Kerja keras sekumpulan 40 pelajar jurusan Komunikasi Pemujukan Universiti Sains Malaysia (USM) menjalankan pelbagai aktiviti bersama badan kebajikan Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK) berupaya menjana dana berjumlah RM75,000 untuk disumbangkan kembali kepada yayasan kebajikan tersebut.