PELAJAR DIBERI PELUANG BAHAS ISU SEMASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Disember 2015 - Para pelajar berpeluang mendapat penjelasan tentang pelbagai isu semasa melalui program Townhall JASA Jelajah Kampus 2015 anjuran bersama Universiti Sains Malaysia (USM), Jabatan Hal Ehwal Khas (JASA) Malaysia dan Karisma USM yang diadakan di sini barubaru ini. Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) Profesor Dato' Dr. Adnan Hussein berharap agar majlis ilmu seperti ini memberi manfaat dan pencerahan tentang isu semasa daripada hanya mendapatnya dari media-media sosial.