KAMPRI BANTU PELAJAR USM DARI KELUARGA BERPENDAPATAN RENDAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 November 2015 – Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (MPPUSM) meneruskan lagi agendanya dalam menjaga kebajikan para pelajar USM melalui pelancaran Bantuan Kami Prihatin (KamPRI). Berkat usaha padu yang berterusan selama dua bulan, akhirnya MPPUSM buat julung kalinya berjaya merealisasikan KamPRI sebagai inisiatif yang mengutamakan bantuan kebajikan dalam bentuk bukan kewangan melalui pemberian makanan dan minuman secara percuma kepada pelajar-pelajar USM yang berasal daripada keluarga berpendapatan rendah.