BANGUNKAN PERSONA KEPIMPINAN PENDIDIKAN TINGGI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Disember 2015 – Kepimpinan pendidikan tinggi di negara ini perlu membangunkan persona akademik yang mampu melakukan perubahan dalam pendidikan tinggi dan menterjemahkan makna sebenar pemindahan ilmu untuk masyarakat. Malah persona akademia atau professorial persona yang inklusif melangkaui penerbitan akademik untuk menjadi role model dengan budaya intelektual yang berintegriti tinggi, pekerti mulia dan budaya tinggi serta elegen.