USM ANJUR SEHARI BERSAMA MAJLIS PENGHUNI DESASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 Disember 2015 - Untuk pertama kalinya Majlis Penghuni Desasiswa (MPD) Tekun menjadi tuan rumah menganjurkan Sehari Bersama MPD yang menggabungkan aktiviti yang melibatkan semua desasiswa USM. Menurut Penggawa Desasiswa Tekun Dr. Nazarudin Zainun, tujuan diadakan Sehari Bersama MPD atau "A Day With MPD" anjuran MPD Tekun adalah untuk mengeratkan hubungan dan kerjasama antara MPD di Kampus Induk USM Pulau Pinang.