PIPIT HUTAN JUARA KESELURUHAN HWS USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM, PULAU PINANG, 12 Disember 2015 - Kontinjen Pipit Hutan dari Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) menjuarai pertandingan keseluruhan di Hari Warga Staf (HWS) USM di sini hari ini. Pipit Hutan mengumpulkan sejumlah 580 mata berbanding di tempat kedua Pucung Harimau dengan 560 mata dan Pekaka Udang di tempat ketiga dengan 540 mata.