NTU BERMINAT JALIN KERJASAMA PENYELIDIKAN DENGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 11 Disember 2015 – Nanyang Technological University (NTU) Singapura melalui Nanyang Environment & Water Research Institute (NEWRI) berminat menjalin kerjasama penyelidikan berfokuskan air dan sebarang kajian yang berhubung kait dengan air serta persekitaran dengan Universiti Sains Malaysia (USM).