ISDEV LAKSANAKAN KELESTARIAN DALAM PEMBANGUNAN ISLAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Disember 2015 – Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) Universiti Sains Malaysia (USM) disaran untuk menjalankan penyelidikan dan juga program kelestarian dalam pembangunan Islam selari dengan visi USM Mentrasformasikan Pengajian Tinggi untuk Kelestarian Hari Esok. Demikian kata Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr Omar Osman ketika berucap merasmikan upacara penutup International Islamic Development Management Conference (IDMAC 2015) di sini kelmarin.