HARGAI MASA UNTUK BERJAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Disember 2015 - Untuk beroleh kejayaan, seseorang itu perlu hargai masa yang ada. Malah, orang yang cerdik dan bijaksana akan memanfaatkan masa yang ada dengan betul mengikut ajaran agama dalam mencari keredhaan Allah SWT di dunia dan di akhirat. Pengarah Pusat Transformasi Insan Alustaz Profesor Madya Dato’ Haji Ellias Haji Zakaria mengingatkan umat Islam terhadap pesanan baginda Rasulullah SWT yang bersabda bahawa mereka yang waras, sempurna aqal dan bijaksana memberikan keutamaan menggunakan masanya dengan empat perkara.