GEMBLENG KERJASAMA GLOBAL UNTUK KELESTARIAN HARI ESOK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Disember 2015 - South East Asia Sustainability Network (SEASN) yang dipelopori oleh Universiti Sains Malaysia (USM) mampu menggembleng kerjasama global melalui perbincangan tentang hala tuju yang diperlukan untuk tindakan jangka panjang bagi memastikan negara-negara ASEAN aktif melaksanakan aktiviti yang terancang dalam bidang kelestarian alam sekitar.