342 PASUKAN BERENTAP DI PESTA HOKI USM-PENANG INTERNATIONAL KE-42 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 Disember 2015 - Pesta Hoki USM-Penang International edisi ke-42 membuka tirai dengan penyertaan 342 buah pasukan yang bakal berentap merebut kejuaraan tahun ini. Penyertaan yang turut menarik perhatian beberapa pasukan dari luar negara membuktikan Pesta Hoki USM-Penang International berada pada kelas yang tersendiri. Antara negara terlibat adalah Sri Lanka, India, Pakistan,Taiwan dan Indonesia yang bakal mewarnai Pesta Hoki buat kali ini.