USM TANDATANGANI NOTA PERSEFAHAMAN DENGAN KKM – M QUIT SERVICES - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 Disember 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) telah menandatangani “Nota Persefahaman Berhenti Merokok (M Quit Services) Melalui Kerjasama Perkhidmatan Awam dan Swasta” baru-baru ini dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di Bilik Gerakan Utama, Kompleks E, KKM. KKM sedang dalam usaha untuk memperkukuhkan perkhidmatan rawatan berhenti merokok selaras dengan Artikel 14, Framework Convention on Tobacco Control (FCTC) yang telah digariskan di dalam konvensyen ini.