USM RANGKUL ANUGERAH MYAGROSIS JAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 8 Disember 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan kegemilangan apabila berjaya merangkul Anugerah MyAgrosis Jaya sempena sambutan ke-50 tahun FAMA diadakan barubaru ini. Pada majlis tersebut, Universiti Sains Malaysia (USM) dipilih sebagai Kelab MyAgrosis terbaik daripada 20 IPTA yang bertanding dan membawa pulang sebuah trofi, Sijil dan wang berjumlah RM10,000.00. Kejayaan tersebut amat bermakna buat USM kerana disampaikan sendiri oleh Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak yang hadir ke majlis sambutan itu.