SEASN PLATFORM TERBAIK BINCANG ISU-ISU KELESTARIAN ASEAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Disember 2015 – Penubuhan South East Asia Sustainability Network (SEASN) secara tidak langsung memberi lebih banyak ruang untuk ahli-ahli komuniti ASEAN bekerjasama dalam pertukaran idea untuk kemajuan budaya negara-negara ASEAN. Demikian kata Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Mary Yap Kain Ching dalam ucapannya bersempena SEASN Thematic Working Group (TWG) on WEHAB+3 & SEASN Assembly 2015 di Hotel Vistana Pulau Pinang hari ini yang disertai peserta pelbagai negara ASEAN.