PENGKOMERSIALAN IDEA: MALAYSIA DUDUKI TANGGA KEENAM DI DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 Disember 2015 – Malaysia menduduki tangga keenam di dunia bagi bidang pengkomersialan idea melalui perundingan, latihan, penerbitan dan sebagainya. Demikian kata Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh dalam sidang media selepas merasmikan penutup Ekspo Penyelidikan dan Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA 2015) kali ke-14 di Kuala Lumpur baru-baru.