MENGENALI KEPELBAGAIAN BUDAYA SAMBIL BERHIBUR – MALAM GALA ANTARABANGSA 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 Disember 2015 – Malam Gala Antarabangsa Universiti Sains Malaysia kali ke-10 anjuran bersama oleh Pejabat Antarabangsa (IO), Persatuan Pelajar Pasca Siswazah (PSA), Desasiswa PETAS, Student Buddies dan Institut Pengajian Siswazah (IPS) yang berlangsung malam kelmarin di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) telah menghimpunkan pelajar-pelajar dari dalam dan luar negara untuk melakukan persembahan kebudayaan negara masing-masing.