KENAF BERPOTENSI MENYUMBANG KEPADA KELESTARIAN ALAM SEKITAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 Disember 2015 – Kecanggihan teknologi yang membawa banyak kemajuan dalam industri pertanian termasuk pokok kenaf, membuka satu lagi ruang kepada industri biokomposit negara kerana tumbuhan ini mampu menghasilkan gentian yang berkualiti dalam kuantiti yang banyak.