'RUN, WALK AND WHEEL' TINGKAT KEPRIHATINAN USM TERHADAP OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
GEORGE TOWN, 5 Disember 2015 – Pelbagai inisiatif diambil oleh Universiti Sains Malaysia (USM) bagi memastikan golongan terkebawah mendapat perhatian sewajarnya termasuk melalui penganjuran 'Run, Walk and Wheel' hari ini. Projek tahun akhir pelajar Pusat Pengajian Komunikasi Universiti Sains Malaysia ini berjaya mengumpulkan sejumlah besar golongan Orang Kurang Upaya di bawah Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK) bagi menyertai larian bersama hampir 200 orang warga kampus di Kebun Bunga, Pulau Pinang.