NC USM TERIMA ANUGERAH KERIS MAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 6 Disember 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menerima Anugerah Keris Mas kategori Naib Canselor daripada Perdana Menteri Malaysia, Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak bersempena Majlis Perasmian Persidangan Kepimpinan Mahasiswa Nasional 2015 (PEMANAS 3.0). Anugerah ini diberikan kepada Naib Canselor atas sumbangan, sokongan dan kerjasama yang diberikan dalam pelbagai program Biro Pendidikan.