MASYARAKAT PERLU BERSAMA - SAMA BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 Disember 15 - Kesedaran dalam menjaga kebajikan golongan Orang Kurang Upaya (OKU) perlulah menjadi tanggungjawab bersama dalam setiap golongan masyarakat di negara ini. Ketua Penolong Pengarah Jabatan Pembangunan OKU, Jabatan Kebajikan Masyarakat Malaysia, Pathmanathan Nalasamy berkata, sokongan daripada masyarakat adalah perlu untuk golongan OKU mendapat kehidupan yang lebih berkualiti.