24 PRODUK PENYELIDIKAN USM AMBIL BAHAGIAN PECIPTA 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 5 Disember 2015 - Sebanyak 24 produk penyelidikan Universiti Sains Malaysia (USM) sertai Ekspo Penyelidikan dan Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA 2015) kali ke- 14 di sini bermula semalam dan berakhir 6 Disember ini yang dibuka kepada orang ramai bermula jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang.