USM JUARA KUIZ CABARAN MICPA-CAANZ 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 – Pelajar PP Pengurusan (SOM) Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengharumkan nama universiti apabila muncul juara dalam Kuiz Cabaran MICPA-CAANZ tahun 2015 baru-baru ini. Ahli kumpulan USM terdiri daripada Chan Fung Han, Muhammad Azneel dan Foo Chi Khing yang masing-masing merupakan pelajar jurusan perakaunan.