PPAG ANJUR IMT-GT PERTAMA BINCANG ISU ARKEOLOGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 Disember 2015 – Pusat Penyelidikan Arkeologi Global (PPAG) Universiti Sains Malaysia (USM) buat pertama kalinya menganjurkan Indonesia-Malaysia-Thailand Growth Triangle (IMT-GT) Archaelogy Workshop yang mana bertujuan untuk berkolaborasi bersama di antara ketigatiga buah negara dan berkongsi kepakaran masing-masing.