PENDIDIKAN PENCEGAHAN BERTERUSAN ATASI PENYALAHGUNAAN DADAH DAN GEJALA SOSIAL KEPADA KOMUNITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 2 Disember 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus memberi pendedahan berterusan dan pendidikan pencegahan bersama komuniti dengan mengurangkan penyalahgunaan dadah dan masalah sosial melalui program penyertaan menggunakan visualisasi bersama komuniti Ayer Hitam Pulau Pinang.