MALAM GALA PROGRAM JALINAN BUDAYA USM-UNY 2015 MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 November 2015 – Malam Gala Program Jalinan Budaya USM dan Universitas Negeri Yogyakarta (UNY), Indonesia 2015 dan Universiti Sains Malaysia (USM) berjalan meriah di sini. Penyelaras Program, Muhamad Al Hafiz Md Sani, 28, berkata program ini bertujuan sebagai pertukaran budaya antara USM dan UNY seperti seni tarian dan seni vokal.