KISHVA YAKIN CORAK CYC HADAPI CABARAN GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 Disember 2015 - "Saya berterima kasih kepada Universiti Sains Malaysia (USM) dan semua yang membantu menjadikan saya seperti mana hari ini," kata-kata pertama dalam emel Pengerusi baharu Commonwealth Young Council (CYC) Kishva Ambigapathy dari Malta, tempat berlangsungnya Persidangan Ketua-ketua Kerajaan Negara Commonwealth Ke-24.