KERJASAMA USM-TUT BAWA PEMENANG NOBEL KONGSI KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Toyohashi University of Technology, Jepun berjaya mendekatkan warga kampus dengan Pemenang Nobel Prize dalam Fizik (CP-Violation), 2008, Profesor Dr. Makoto Kobayashi melalui sesi syarahan bertajuk 'Matter and Antimatter - Violation of CP Symmetry', di sini hari ini.