KEMBARA ALAM LESTARI ILMU KEROHANIAN BERSAMA ORANG ASLI GERIK - SRMUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 – Sekretariat Rakan Muda (SRM) Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan Kembara Alam Lestari Ilmu yang merupakan program berfasa dan dicadangkan akan diadakan sebanyak 6 fasa pada tahun ini. Sekretariat SRMUSM, Fatiah Jamil berkata, Program kembara kali ini adalah program fasa ke-4 dan berunsurkan dakwah serta merupakan aktiviti kesukarelawanan berfokus terhadap golongan sasaran iaitu orang asli.