BJIM USM JALIN KERJASAMA 30 DENGAN B. BRAUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 – Bahagian Jaringan Industri dan Masyarakat (BJIM), Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini mengorak selangkah ke hadapan dalam hubungan dan jaringan dengan pihak industri dengan menjalinkan kerjasama dengan B. Braun Medical Industries Sdn. Bhd. (B. Braun).