SERTAI RUN WALK WHEEL SEMPENA HARI ANTARABANGSA OKU 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 November 2015 - Orang ramai dijemput mengambil bahagian dalam Projek Komunikasi @ USM-YOKUK melalui Larian Run Walk Wheel pada 5 Disember 2015 di Taman Botani Pulau Pinang sempena Hari Antarabangsa Orang Kurang Upaya (OKU). Bertemakan “Enhancing Lives with Love, Care and Hope”, Projek Komunikasi @ USM-YOKUK ini bertujuan untuk menggalakkan penyertaan bagi semua golongan masyarakat yang mempunyai kebolehan yang berbeza dalam meraikan gaya hidup aktif pada masa yang sama menyatukan rakyat Malaysia dari semua lapisan masyarakat demi kebaikan bersama.