SAMBUTAN JUBLI PERAK PP PENGURUSAN CAPAI SASARAN DAN MATLAMAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 November 2015 – Sambutan Jubli Perak Pusat Pengajian Pengurusan Universiti Sains Malaysia (USM) telah melabuhkan tirainya pada hari ini dengan berlangsungnya upacara penutupannya yang berjalan lancar bertemakan "Humanizing Sustainable Excellence". Dekan Pusat Pengajian Pengurusan, Profesor Dr. Fauziah Md Taib amat berbangga dengan semua aktiviti sepanjang sambutan ini sejak Mac lalu yang bersifat 'self-sustaining' kerana pusat pengajian tidak mengeluarkan perbelanjaan yang banyak untuk pelaksanaan program dan selain itu, terdapat program yang dijalankan memberi keuntungan.