RSEN BERTEKAD MAJU KE HADAPAN DALAM ASPEK KELESTARIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 - Karnival Gaya Hidup Lestari 2015 anjuran Regional Sejahtera Education for Sustainable Development Network (RSEN) dan RCE Penang telah memberi makna yang mendalam dari sudut penekanan kepada aspek kelestarian. Bercakap ketika majlis penutupan karnival selama dua hari ini, Profesor Madya Dr. Munirah Ghazali berkata, segala yang dirancang bermula dari majlis perasmian hinggalah ke majlis penutup amatlah baik dan semuanya berjalan dengan lancar.