PENGURUSAN KELUARGA BANTU TINGKATKAN PRODUKTIVITI KERJA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 28 November 2015 – Jabatan Perubatan Keluarga dengan kerjasama Persatuan Perubatan Keluarga (FAMOUS) mengadakan seminar ‘Cool Mum Super Dad’ bagi memberi pendedahan cara pengurusan kekeluargaan lebih efektif hari ini. Program yang berlangsung di Dewan Kuliah 2, Pusat Pengajian Sains Pergigian (PPSG), Universiti Sains Malaysia (USM) menjemput dua orang penceramah bebas yang pakar dalam bidang berkaitan.