PELAJAR USM JUARA CABARAN NHUP 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Oktober 2015 - Kumpulan pelajar dari Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mengharumkan nama universiti apabila muncul juara dalam pertandingan Nescafe Hub University Program 2015 (NHUP15) baru-baru ini. Kumpulan yang terdiri daripada pelajar Pusat Pengajian Pengurusan dan Komunikasi ini berjaya mengalahkan wakil dari dua buah universiti yang turut terpilih sebagai finalis dalam NHUP15 iaitu dari Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Universiti Putra Malaysia (UPM) masing-masing mendapat tempat kedua dan ketiga.