MALAM KEAGUNGAN MUZIK JAZZ BAND USM - "SPECTACULAR" BANTU YAYASAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 November 2015 - USM Jazz Band di bawah Pusat Pengajian Seni (PP Seni) Universiti Sains Malaysia (USM) telah memukau para penonton yang membanjiri Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) dengan persembahan yang mantap dan penuh bertenaga di bawah pimpinan Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar dan Jaringan PP Seni, Prof Madya Razif Mohd atau pun terkenal panggilan mesra Jeep.