DESASISWA NURANI JUARA DEBAT PIALA NAIB CANSELOR USM SIDANG 2015/2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 November 2015 - Desasiswa Nurani telah menjuarai Debat Piala Naib Canselor USM bagi sidang 2015/2016 kali ini yang diadakan di Kampus Induk USM. Jerry Valence Dio Jacob dianugerahkan pendebat terbaik dan kumpulan dari Desasiswa Tekun merangkul naib juara dalam debat kali ini.