Prevalence of otitis media with effusion among primary school children in Kinta Valley, Perak - Simon, Rosalind (2002)

(untitled)
Matlamat kajian ini dibuat adalah untuk menentukan prevalens penyakit otitis media dengan effusi di kalangan murid sekolah rendah yang berumur di antara 7 hingga 12 tahun di Lembah Kinta, Perak. Kajian ini merupakan kajian pertama yang dibuat di daerah ini.