A study of knowledge, attitude and practice towards contraception among nursing staff in district Kota Bharu - Ab. Rahman, Rahiza (2002)

(untitled)
Kajian tahap pengetahuan, sikap dan amalan tentang perancang keluarga (kontraseptif) di kalangan kakitangan kejururawatan di klinik-klinik kesihatan di Daerah Kota Bharu. Kajian ini adalah bertujuan untuk mengkaji tahap pengetahuan, sikap dan amalan tentang kontraseptif di kalangan kakitangan kejururawatan di klinik-klinik kesihatan kerajaan di Daerah Kota Bharu.