USM MENJADI PILIHAN KELUARGA YIAUW DIING SHENG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 November 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi pilihan utama keluarga pemenang Pingat Emas Canselor dalam Upacara Konvokesyen Ke-52, Yiauw Diing Sheng, 23, untuk melanjutkan pengajian. Siswazah Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanik itu berkata, kejayaannya menerima anugerah tersebut adalah berkat hasil kerja keras sepanjang berada di USM sebagai hadiah kepada kedua ibu bapanya yang juga alumni USM.