USM JAZZ BAND ANJUR KONSERT TAHUNAN ‘SPECTACULAR’ SUMBANG UNTUK YAYASAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 25 November 2015 – Jazz Band Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia (USM) atau lebih dikenali sebagai USMJB akan menganjurkan konsert tahunan yang ke-19 pada Ahad 29 November 2015 ini di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) USM. Konsert bertemakan ‘Spectacular’ dan bermatlamat untuk memberi inspirasi dan penghargaan kepada seni muzik tempatan terutamanya genre Jazz.