SIME DARBY SUMBANG 14 KERUSI RODA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 25 November 2015 – Hospital Universiti Sains Malaysia menerima sumbangan 14 kerusi roda daripada Sime Darby Properties Berhad untuk pesakit dalam majlis penyerahan yang berlangsung di Kampus Kesihatan USM di sini hari ini. Sumbangan kerusi roda tersebut disampaikan oleh Ketua Jabatan Pengurusan Kualiti dan Kelestarian Sime Darby, Nor Azahar Md Hussain, kepada Pengarah Kampus Kesihatan USM, Profesor Dato’ Dr. Mafauzy Mohamed.