SAKIT BUKAN PENGHALANG UNTUK BERJAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 November 2015 – Sakit bukanlah menjadi penghalang untuk seseorang itu berjaya. Ini dibuktikan oleh Setiausaha Eksekutif Pejabat Ombudsman, Universiti Sains Malaysia (USM), Rohana Abdul Aziz, 40, yang menghadapi masalah sistem darah dalam badan pada awal bulan Ogos tahun lalu berjaya mencapai impiannya menerima segulung ijazah pada Sidang Kelima, Upacara Konvokesyen Universiti Sains Malaysia (USM) ke-52 baru-baru ini.