MINGGU ANTARABANGSA SAJI BUDAYA PELBAGAI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 November 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan Minggu Antarabangsa kali ke 10 pada 1 hingga 3 Disember 2015 dan juga International Gala Night pada 8 Disember 2015 di USM anjuran bersama Pejabat Antarabangsa, Postgraduate Students Association, Desasiswa PETAS, Student Buddies dan Institut Pengajian Siswazah (IPS) USM. Presiden Postgraduate Student Association (PSA), Saiful Yusoff berkata, Minggu Antarabangsa adalah untuk mendekatkan pelajar USM dengan budaya dari pelbagai negara.