DISIPLIN DIRI PENTING UNTUK KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 November 2015 - Kor Suksis Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan Majlis Dining Out Kor Suksis USM kumpulan 2012 baru-baru ini. Pelajar Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, Mazni Bin Sidru, 23, berkata, aktif dan pembahagian masa berpersatuan di pusat pengajian, persatuan anak negeri dan juga seorang ahli Majlis Perwakilan Pelajar amatlah mencabar apatah dengan menyertai Kor Suksis USM ini.